Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Events

Theater voor Keti Koti: Wortelen voor morgen

In het teken van Keti Koti wordt op zaterdag 29 juni een avond georganiseerd waarin verschillende kunstenaars een artistieke bijdrage leveren rondom de vraag ‘Wat hebben we nodig om ons in de toekomst hier thuis te voelen?’ Let op: genoemde eindtijd is een indicatie.

Theater voor Keti Koti: Wortelen voor morgen

Data
za 29 jun20:00 - 21:30
Locatie
Frascati
Nes 63
1012 KD Amsterdam
toon in Google Maps

Samen herdenken

Werp samen een blik op het verleden, sta stil bij het heden en zet een stap de toekomst in. Onze toekomst en die van de generaties die nog komen gaan. Na een verleden waarin slavernij zoveel leed heeft veroorzaakt en tot op de dag van vandaag op vele niveaus doorwerkt, nemen verschillende makers je mee in dit avondvullende programma rondom dit thema. Hoe kunnen we samen herdenken en onze voorouders vieren? Hoe voelen we ons vandaag de dag thuis en wat is er nodig om ons in de toekomst thuis te voelen? 

Onias Landveld modereert de avond en diverse bijdrages worden geleverd door OTION, José Montoya, Myra Fanta en Joanne Purperhart van Luku Xam en Femi van Elshuis.

Over Theater voor Keti Koti

Met Theater voor Keti Koti worden nog onbekende verhalen over ons koloniale verleden onder de aandacht gebracht. Tijdens de vierde editie van Theater voor Keti Koti programmeert Frascati naast Wortelen voor morgen ook de voorsteling Ik wil wit zijn op vrijdag 28 juni. In samenwerking met de Brakke Grond worden op zondag 30 juni Free Heri Heri for All maaltijden van KIP Republic uitgedeeld op het Nesplein. 

Theater voor Keti Koti: Wortelen voor morgen

Data
za 29 jun20:00 - 21:30
Locatie
Frascati
Nes 63
1012 KD Amsterdam
toon in Google Maps