Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Terug
Events

Taste of Amsterdam

Elk jaar neemt Taste of Amsterdam het Amstelpark over voor drie dagen eten, drinken en entertainment. Het park verandert dan weer in een mekka voor liefhebbers van lekker eten: met tastings, workshops, muziek en een foodmarket. Kortom, een festival om je vingers bij af te likken.

Taste of Amsterdam

Locatie
Amstelpark
Arent Janszoon Ernststraat 1
1082 LT Amsterdam

Signature dishes

In 2023 is het Amstelpark opnieuw de verzamelplaats voor nieuwe chefs en gevestigde chefs, die de bezoeker laat genieten hun signature dishes. Tijdens Taste of Amsterdam tref je de beste chefs en keukens van Amsterdam op één plek aan en ben je in de gelegenheid om te proeven. 

Niet alleen proeven op Taste, maar dingen doen

Geen grote porties, maar mooie, verfijnde hapjes: maak kennis met de culinaire diversiteit van restaurants uit Amsterdam. Dit alles onder het genot van een goed glas wijn of een speciaalbiertje en muzikale omlijsting.

Volg een van de wijnproeverijen, geef je ogen de kost tijdens een van de demonstraties van Nederlands bekendste chefs of volg een van de masterclasses

BELANGRIJK: Honden (en andere huisdieren) zijn NIET toegestaan op Taste of Amsterdam! (dus laat je kat, goudvis of alpaca thuis!) 

De genoemde data zijn onder voorbehoud, hou de website in de gaten voor de exacte (voorjaars)data in 2023!

Taste of Amsterdam

Locatie
Amstelpark
Arent Janszoon Ernststraat 1
1082 LT Amsterdam