Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Events

Serre's Thursdays

Serre Restaurant vertrouwt tijdens zomermaanden de keuken toe aan chefs Andrea Ranieri, Antonio Castiello, Arjan Speelman en Lodewijk Akito van Tilborgh.

Serre's Thursdays

Data
do 25 jul11:00 - 20:30
do 1 aug11:00 - 20:30
do 8 aug11:00 - 20:30
Meer data
Locatie
Hotel Okura Amsterdam
Ferdinand Bolstraat 333
1072 LH Amsterdam
Toon in Google Maps

Favoriete comfortfood gerechten van de chefs van Okura

Serre’s Thursdays maken van de zomerse donderdagen in Serre Restaurant een onvergetelijke en unieke ervaring. De donderdagen in juni, juli en augustus zijn chefs uit verschillende restaurants van Hotel Okura Amsterdam te gast in de keuken van Serre Restaurant. In aanvulling op de reguliere kaart, bereiden zij hun favoriete comfortfood gerechten. Bij zwoele zomeravonden kunnen gasten van Serre’s Thursdays genieten op het terras van Serre aan het water.

Chefs Andrea Ranieri en Antonio Castiello zetten de smaken van de Italiaanse keuken op de kaart, in juli kunnen gasten genieten van het favoriete comfortfood van tweesterrenchef Arjan Speelman en in augustus heeft Chef Lodewijk Akito van Tilborgh een Japans menu gecreëerd.

Juni: Authentiek Italië

Tijdens de Italiaanse maand, juni, proeven gasten de smaken van Italië in het hart van Amsterdam. Authentiek en traditioneel Italiaans bereid. Van bruschetta, fritto misto, spaghetti Frutti di mare, tagliata di manzo, tot het klassieke dessert tiramisù. 

Juli: Arjans favorite

Tweesterrenchef Arjan Speelman, verruilt op de donderdagen in juli de keuken van Ciel Bleu voor Serre Restaurant. Tijdens Serre’s Thursdays maken gasten kennis met zijn ultieme comfortfood gerechten zoals Pulpo met zwarte Paella. Precies bereid zoals hij er optimaal van geniet en zoals alleen hij dat kan.

Augustus: Japanse traditie

In de Japanse keuken zijn gerechten doorspekt met traditie en bijzondere gebruiken om gasten een authentieke smaakbeleving te bieden. Serre’s Chef Lodewijk Akito van Tilborgh, die voorheen in de keuken van Yamazato werkte, bereidt tijdens Serre’s Thursdays zijn comfortfood gerechten.

Prijzen en boeken

Het a la carte menu van Serre’s Thursdays is boekbaar via de website, reservations@okura.nl of via het boekingssysteem van Serre.

Data en tijden

donderdag 25 juli11:00 - 20:30

Serre's Thursdays

Data
do 25 jul11:00 - 20:30
do 1 aug11:00 - 20:30
do 8 aug11:00 - 20:30
Meer data
Locatie
Hotel Okura Amsterdam
Ferdinand Bolstraat 333
1072 LH Amsterdam
Toon in Google Maps