Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Events

Record & CD Fair Amsterdam

De grootste platenbeurs van Amsterdam en omstreken. Een must-visit voor muziekliefhebbers, met een uitgebreid aanbod van nationale en internationale standhouders met vinylplaten, cd’s, dvd's en popmemorabilia. Een walhalla voor deejays, verzamelaars en alle muziekliefhebbers.

Record & CD Fair Amsterdam

Data
za 21 sep10:00 - 17:00
Locatie
RAI Amsterdam
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam
Volg ons

Record & CD Fair

Vinylplaten zijn populairder dan ooit en muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens deze nieuwe editie. Dit evenement biedt niet alleen de grootste keuze, maar vindt ook plaats op een prachtige locatie: de Forum Foyer en de Ruby Lounge in RAI Amsterdam. Deze mooi ingerichte ruimtes met eigen cateringservice zijn de perfecte plek voor een gezellige bijeenkomst van fans en experts. Je vindt er tienduizenden platen, cd’s en dvd's in alle prijsklassen en genres, van rock & roll tot heavy metal, punk, jazz, nederpop en hiphop.

Of je nu een doorgewinterde verzamelaar bent of net begint met verzamelen, de Record & CD Fair biedt een uitgelezen kans om je collectie uit te breiden. Er zijn altijd zorgvuldig onderhouden exemplaren te vinden tegen eerlijke prijzen, zodat je een mooie verzameling kunt aanleggen zonder de bank te breken. Mis het niet en geniet van een dag vol muziek en ontdekkingen bij de Record & CD Fair in Amsterdam! Voor meer informatie over deze en andere beurzen, bezoek onze website www.recordplanet.nl of volg ons op Facebook, Instagram en YouTube.

Record & CD Fair Amsterdam

Data
za 21 sep10:00 - 17:00
Locatie
RAI Amsterdam
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam
Volg ons