Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Events

Parels van de Stad 2023

In het tweede weekend van september bundelen alle Amsterdamse parels hun krachten voor de perfecte afsluiter van het Mokumse festivalseizoen. TIKTAK, Encore x Puna, Appelsap, AIR Amsterdam, Happy Feelings, Afrolosjes x Gowtu, Over The Moon, Fuego x Rewind, Mayhem x FOUR Soundsystem, GIRLSGIRLSGIRLS en Dirty. Als stagehosting partners zullen zij met hun sprankelende line-ups de sterspelers zijn van het festival en vertegenwoordigen zij de diversiteit van het Mokumse nachtleven. Kom naar Sportpark Riekerhaven in de Korfbalstraat, want deze afsluiter mag en kun je natuurlijk niet missen.

Parels van de Stad 2023

Data
zaterdag 9 september 2023 om 12:00
zondag 10 september 2023 om 13:00
Meer data

De perfecte afsluiter van het Mokumse festivalseizoen

Voor en door Amsterdam en dé plek waar Amsterdam samenkomt. Het festival showcased Mokums mooiste geluiden en zo is er voor iedere parel wat wils. Hier zorgen wij voor een mix van vuige hiphop, swingende disco beats, de beste house tot aan catchy pop deuntjes toe.

Trek je parelketting uit de kast, poets je schoenen en breng je gappies op de hoogte! Wij zijn nog nooit zo klaar geweest voor alle pracht en praal. In september dansen en sjansen wij totdat de zon onder gaat. Wie komt er shinen bij Riekerhaven? Wil je meer weten en kaarten kopen ga naar de Parel website.

Data en tijden

zaterdag 9 september12:00
zondag 10 september13:00

Parels van de Stad 2023

Data
zaterdag 9 september 2023 om 12:00
zondag 10 september 2023 om 13:00
Meer data