Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Events

Oranjebloesem Festival 2024

Oranjebloesem 2024 is terug! Skip het koekhappen en de rommelmarkten en verzamel je team op de middenstip. Er is niks mooiers dan met jouw favoriete mensen te raven op de verjaardag van de koning! Een koninklijk techno spektakel in het Olympisch Stadion, Amsterdam. Na de onvergetelijke editie van vorig jaar, knallen we dit jaar nóg lekkerder en nóg harder op dit grootse oranje spektakel.

Oranjebloesem Festival 2024

Data
za 27 apr11:00 - 20:00
Locatie
Olympisch Stadion Amsterdam
Olympisch Stadion 2
1076 DE Amsterdam
toon in Google Maps
Volg ons

Vier de verjaardag van de koning op Olympische grond

De verwachtingen zijn hooggespannen, met de hoop om maar liefst 30.000 enthousiaste bezoekers uit alle hoeken van het land te begroeten op deze grootschalige viering van de nationale feestdag. 

Ter ere van de tiende verjaardag van het Oranjebloesem Festival zal de organisatie dit jaar groots uitpakken met een extra podium, een opwindende toevoeging ten opzichte van voorgaande edities.

De totale beleving wordt verrijkt met vijf diverse podia, elk boordevol met de grootste namen uit de wereld van de techno, hardtechno en house. Volgens de organisatie belooft deze jubileumeditie het meest indrukwekkende programma tot nu toe te bieden. 

De liefhebbers van techno, zowel de stevige als meer subtiele varianten, zullen ongetwijfeld aan hun trekken komen. Bovendien anticipeert het festival op de laatste trends door een hard house/trance-podium toe te voegen aan het programma. De volledige line-up en alle programma-details voor Oranjebloesem 2024 worden begin januari onthuld. 

Kaarten

Is dit het spektakel dat jij voor geen goud wilt missen meld je dan nu aan voor het laatste nieuws over de line-up en ticketinformatie via een eenvoudige registratieprocedure op de website, hier kun je ook terecht voor FAQ en de pre-registratie. Oranjebloesem is een 18+ event.

 

Oranjebloesem Festival 2024

Data
za 27 apr11:00 - 20:00
Locatie
Olympisch Stadion Amsterdam
Olympisch Stadion 2
1076 DE Amsterdam
toon in Google Maps
Volg ons