Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Events

Open Water zwemevenement

Daag jezelf uit tijdens hét jaarlijkse openwaterzwemevenement op de Bosbaan. Op de laatste zondag van juni vindt de 54e editie van ‘ZOGGS de Bosbaan Amsterdam’ plaats, georganiseerd door Stichting Open Water Zwemmen OEZA. NB: Genoemde start en eindtijd is een indicatie en kan wijzigen. Kijk altijd op de website voor de laatste updates en meest actuele informatie.

Open Water zwemevenement

Data
zo 30 jun10:00 - 17:00
Locatie
Het Amsterdamse Bos
Bosbaanweg 5
1182 AG Amstelveen
toon in Google Maps
Contact

Hoe kun je meedoen

Wil je meedoen, dat kan. De inschrijving sluit op dinsdag 25 juni 2024. Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende afstanden, van 250-meter tot 4000 meter, met diverse categorieën en leeftijdsbeperkingen. Betalingen en inschrijvingen verlopen via de website of per e-mail.

Alle zwemmers, van beginners tot gevorderden, zijn welkom om deel te nemen aan de verschillende afstanden en activiteiten. Voor de prestatietocht is er geen speciale startlicentie is vereist voor een deelname aan de prestatietochten, waardoor het evenement toegankelijk is voor een breed publiek. Voor deelnemers is het belangrijk om op tijd aanwezig te zijn en aan alle vereisten te voldoen.

De locatie biedt voldoende parkeergelegenheid en is gemakkelijk bereikbaar met de auto vanaf de A10/E19 (Ringweg Amsterdam) en de A9.

Kijk voor de meest actuele informatie op de officiële website.

Open Water zwemevenement

Data
zo 30 jun10:00 - 17:00
Locatie
Het Amsterdamse Bos
Bosbaanweg 5
1182 AG Amstelveen
toon in Google Maps
Contact