Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Events

Open Tuinen West 2023

Op 10 juni opent Amsterdam West de deuren van 24 verborgen groene tuinen. Ontsnap aan het stenen tijdperk van de betegelde tuinen en ontdek geurige bloementuinen, educatieve natuurtuinen, sierlijke stiltetuinen en ruisende rusttuinen.

Open Tuinen West 2023

Data
zaterdag 10 juni 2023 om 10:00
Locatie
MidWest
Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
toon in Google Maps

Ontdek kikkervijvers en vogelbosjes, bijenvelden en bloemenzeeën

De stad is druk en de tuinen raken steeds meer verhard. Bewoners in Amsterdam West gaan daarom met hun tuin aan de slag en creëren natuurlijke paradijsjes. Verborgen groene pareltjes achter de huizenblokken en drukke straten. Sommige tuinen liggen er al honderd jaar, andere tuinen zijn onlangs aangepakt. Er zijn wormenhotels, kikkervijvers, bijenvelden, bloemenzeeën en vogelbosjes.

De bewoners zijn vaak aanwezig en vertellen hoe ze het aangepakt hebben. Een perfecte mogelijkheid om unieke plekjes te bezoeken in dit stukje van Amsterdam. Maak aan de hand van de plattegrond je eigen route. Ontdek de verborgen groene schoonheid van Amsterdam, ga op speurtocht en geniet. Voor kinderen is er ook veel te beleven.

Toegangskaarten € 3,50, alleen betaalkaarten of creditcards, geen cash. Kinderen en stadspashouders gratis. Begin de dag bij één van de vijf startpunten, zie opentuinenwest.nl/startpunten

Volg Open Tuinen West op Facebook, Twitter en Instagram

Open Tuinen West 2023

Data
zaterdag 10 juni 2023 om 10:00
Locatie
MidWest
Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
toon in Google Maps