Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Events

Oekraïense Food Festival Maslyana

De Thomas Kerk in Amsterdam Zuid, opent haar deuren voor een eenmalig 2 daags festival. Doel van het festival is dat Amsterdammers de Oekraïne leren voelen, zien en ruiken. Dit gaat aan de hand van de Oekraïense keuken, muziek, workshops en verschillende activiteiten voor kinderen. Maslyana is een festival vol feestelijke activiteiten, Oekraïense muziek en een overvloed aan heerlijke pannenkoeken (mlyntsi).

Oekraïense Food Festival Maslyana

Data
vr 15 mrt16:00 - 20:00
za 16 mrt11:00 - 20:00
Meer data
Locatie
De Thomas
Prinses Irenestraat 36
1077 WX Amsterdam
Volg ons

Leer het voedsel en de cultuur kennen

Om er voor te zorgen dat iedereen verliefd wordt op de Oekraïense keuken, zijn alle foodies uitgenodigd. Hier leer je houden van traditionele borsjt tot smakelijke syrniki, er is voor ieder wat wils. We hebben speciaal voor jou een moderne viering van Maslyana voorbereid. Geniet van favoriete Oekraïense muziek, live pannenkoeken bakken, een non-stop dumpling masterclass en volop entertainment voor de kinderen!

Wat is inbegrepen in de ticketprijs

Door een kaartje te kopen, kun je deelnemen aan de non-stop culinaire masterclass over het helemaal zelf maken van dumplings (varenyky). Je krijgt de kans om ze zelf te bereiden en alle geheimen van het perfecte deeg te leren kennen. Daarnaast ontvangt iedere deelnemer het recept voor het lekkerste deeg en vullingen.

Neem je gezin mee (kinderen onder de 12 jaar hebben gratis entree). Een team van professionele animators houdt kinderen bezig met leuke dingen.

Een deel van de winst doneren wij aan United24, een fonds opgericht door de president van Oekraïne. United24 biedt humanitaire en medische hulp, waaronder ambulancevoertuigen, röntgenapparatuur en operatietafels. Onze inzet om iets terug te geven en een positieve impact te hebben op de gemeenschap is een belangrijk onderdeel van onze missie. Koop kaarten voor dit culturele festival via deze link.

Data en tijden

vrijdag 15 maart16:00 - 20:00
zaterdag 16 maart11:00 - 20:00

Oekraïense Food Festival Maslyana

Data
vr 15 mrt16:00 - 20:00
za 16 mrt11:00 - 20:00
Meer data
Locatie
De Thomas
Prinses Irenestraat 36
1077 WX Amsterdam
Volg ons