Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Terug
Events

Nomads Festival

Opgericht met liefde voor muziek, door vier positieve geesten en met dat onverklaarbare (maar oh zo wonderlijke) gevoel van een mooie dag in de zomer. In juni vindt Nomads Festival plaats op het Riekerhaven terrein. In juni 2023 genoeg reden om het laatste weekend van juni weer af te reizen richting het Riekerhaven terrein in Amsterdam West. LET OP: De genoemde datum en tijd voor 2023 is onder voorbehoud.

Nomads Festival

Speeldata
zaterdag 24 juni 2023 om 12:00

Terug naar de thuisbasis

Na twee verloren zomers keert Nomads dus terug op het oude nest, de omgeving waar het festival tussen 2014-2018 volwassen werd. Met legendarische optredens van Kerri Chandler, Sadar Bahar, Chez Damier en Carista nog vers in het geheugen, zullen dit jaar ook alle ingrediënten aanwezig zijn voor een onvergetelijke editie.

Klassieke housemuziek en aanverwante stampende muziekgenres staan centraal tijdens het Nomads Festival. Met housepioniers, Amsterdamse talenten en hits uit de jaren negentig en tweeduizend op een festivalterrein vol tapijten, tipi’s, waterpijpen en met een biologische markt.

Bekijk de website van het Nomads Festival voor kaartverkoop en meer informatie.

Nomads Festival

Speeldata
zaterdag 24 juni 2023 om 12:00