Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Events

Nederlands Kampioenschap Rummikub

Rummikub-fanaten van Nederland, maak je klaar voor de ultieme uitdaging! Op zondag 24 september zal het Nederlands Kampioenschap Rummikub plaatsvinden. Deze spannende competitie, gehouden in de sfeervolle Wispe Brouwerij in Weesp, brengt de beste Rummikub-spelers van het land samen voor een dag vol strategie en gezelligheid. Wil je niet meedoen, dan ben je ook van harte welkom als publiek om het Nederlands Kampioenschap te komen bekijken.

Nederlands Kampioenschap Rummikub

Data
zo 24 sep09:00 - 18:00
Locatie
Wispe Brouwerij
Herengracht 16
1382AW Weesp

Ga de uitdaging aan

Rummikub, een van de meest geliefde en populaire spellen ter wereld, heeft een enorme fanbase in Nederland. Het spel is gemakkelijk te leren, maar biedt ook voldoende uitdaging om spelers van alle leeftijden te boeien. 

Maar wat valt er te winnen? Het kampioenschap bestaat uit verschillende rondes, met als toppunt een spannende finale. De uiteindelijke winnaar verdient niet alleen een plekje op het WK Rummikub 2024, dat in Polen wordt gehouden, maar ook een aantrekkelijke geldprijs, een spellenpakket en natuurlijk de eeuwige roem als Nederlands Kampioen Rummikub. 

Inschrijven

Het kampioenschap waarvan op vrijdag 4 augustus de inschrijving is geopend, is beperkt tot een maximum van 200 deelnemers. We raden Rummikub-liefhebbers aan om in actie te komen, aangezien de plaatsen snel bezet zijn. Voor een deelnamebedrag van slechts €9,95 kunnen spelers genieten van een volledig dagprogramma, inclusief koffie en thee bij aankomst, een lunch en een feestelijke borrel na afloop. Tickets zijn vanaf nu beschikbaar via de website van Eventbride, waarna de deelnemer gedetailleerde informatie ontvangt over de spelregels, het dagprogramma en het regelement

Inschrijven voor het NK Rummikub kan via onderstaande link.

Dus, heb jij altijd al willen laten zien dat je de beste Rummikub-speler van Nederland bent? Grijp dan nu je kans en schrijf je in voor het Nederlands Kampioenschap Rummikub 2023!

Nederlands Kampioenschap Rummikub

Data
zo 24 sep09:00 - 18:00
Locatie
Wispe Brouwerij
Herengracht 16
1382AW Weesp