Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Terug
Events

Meervaart Studio Poetry Café - Lieve Stad,

Het Meervaart Poetry Café is een tweemaandelijks open podium in de Meervaart. Smita James nodigt jonge woordkunstenaars uit die je meenemen in hun verhalen en poëzie. Het thema van de avond is: Amsterdam.

Meervaart Studio Poetry Café - Lieve Stad,

Locatie
Meervaart Theater
Meer en Vaart 300
1068 LE Amsterdam

Woordkunstenaars gezocht

Ook tijdens deze editie krijgt jong talent de kans om hun nieuwste materiaal te presenteren en uit te proberen voor een echt publiek. Ben jij tussen de 16 en 35 jaar en wil jij je eigen werk voordragen in de Meervaart? Meld je nu aan door een mail te sturen en wie weet sta jij 24 maart op het podium van het Meervaart Studio Poetry Café.

Gratis entree, reserveer wel een kaartje 

Lieve Stad, 17 - 26 maart

Amsterdam is een stad met vele gezichten, letterlijk, want we wonen hier samen met vele verschillende nationaliteiten. 'Lieve Stad,' gaat over de stad en alle soorten Amsterdammers die de stad rijk is. Tijdens dit festival, een samenwerking van ITA en Meervaart, gaat het om het samenbrengen van mensen, in de stad, in het theater, in de maatschappij.

Hoe leven we samen en welke verhalen dragen alle individuen en groepen met zich mee? Allemaal hebben ze hun eigen verhalen, sterke kanten, uitdagingen. Deze laten zien is het uitgangspunt van 'Lieve Stad,'. Bekijk het overzicht op meervaart.nl/lievestad.

Meervaart Studio Poetry Café - Lieve Stad,

Locatie
Meervaart Theater
Meer en Vaart 300
1068 LE Amsterdam