Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Events

Markt Kabaal - La Pachanga

La Pachanga: drukte, feest, uitbundig plezier. In Mexico wordt het woord Pachanga gebruikt om een groot feest te beschrijven, met veel muziek, dansen, eten en drinken tot het ochtendgloren, dat dagen kan duren. Dit soort muziek heeft een feestelijke stijl en is levendig, met plagerige en ondeugende teksten, zoals Celia Cruz beschrijft: Pachanga is een vrijere chachacha, opener, vatbaar voor verschillende passen en daarom populairder omdat het dansbaar is.

Markt Kabaal - La Pachanga

Locatie
Markt Centraal
Centrale Groothandelsmarkt 186
1051 LJ Amsterdam
toon in Google Maps

La Pachanga! Mexicaanse fiësta

Er zullen activiteiten zijn voor het eerste deel, zoals Mexicaanse Loterij en Piñatas voor kinderen. Ook 's avonds piñatas voor volwassenen.

Kom ook culinair genieten van de foodtrucks met Colombiaans, Puerto Ricaans, Chileens en natuurlijk Mexicaans eten.

Line-up

Piñatas children + Mexican Lottery

Caracas Trio (in pergola)

DJ John from Colombia

Mariachi Tierra Caliente

DJ John from Colombia + Piñata Adults

Lo Poloko

DJ John from Colombia + DJ Alex Figueira

Kinderen t/m 12 jaar betalen €5,- en kom je voor 20:00 betaal je slechts €12,50 aan de deur.

Praktische informatie

Markt Centraal is alleen bereikbaar met hun trein, De Markt Centraal Express. Deze vertrekt vanaf de poort van het Food Center Amsterdam aan de Jan van Galenstraat 6. De trein pendelt de hele avond van 18.00-03.00 uur.

De Centrale Markthal is bereikbaar met een rolstoel, in de hal is ook een MIVA-toilet aanwezig. Het treintje is helaas niet toegankelijk voor een rolstoel. Als je met een rolstoel komt, laat dat dan vooraf weten. Dan melden ze je aan bij de portier van het Food Center Amsterdam.

Bij annulering tot een week voor het Markt Maal is restitutie van het betaalde bedrag mogelijk minus €2 kosten per persoon. Bij annulering in de week voor het Markt Maal is restitutie van het betaalde bedrag helaas niet mogelijk.

Pin only

Markt Kabaal - La Pachanga

Locatie
Markt Centraal
Centrale Groothandelsmarkt 186
1051 LJ Amsterdam
toon in Google Maps