Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Events

Maja Mercado Back to School Edition

Of je nu op zoek bent naar inspiratie, zin hebt in een heerlijke dag met vrienden en familie, of lokale kunstenaars en ambachtslieden wilt steunen, kom naar Maja Mercado! Duik dieper in de wereld van cultuur en creativiteit bij Sissi's Expo. Dwaal tussen de vele kramen waar lokale en internationale smaken samensmelten, waar kunst en ambacht samenkomen, en waar de beats van de DJ de sfeer naar een hoger niveau tillen. Locatie: Mr.Treubelaan 1, 1097 DP Amsterdam.

Maja Mercado Back to School Edition

Data
zo 24 sep13:30 - 21:00
Locatie
Maja Mercado
Mr.Treubelaan 1
1097DP
Volg ons

Cultuur en Creativiteit bij Sissi's Expo

Smaakvolle ontdekkingen: Laat je smaakpapillen kennismaken met een diversiteit aan gerechten. Van lokale lekkernijen tot internationale delicatessen, er is voor ieder wat wils.

Kunst & Ambacht: Maak kennis met het vakmanschap van onze lokale kunstenaars en ambachtslieden. Elke kraam vertelt een uniek verhaal van passie en talent.

Muzikale Vibes: Na een dag van ontdekking en inspiratie, dans en beweeg op de tunes van onze DJ-set, die de perfecte afsluiter van de dag belooft te zijn.

Een ontmoetingsplek voor creatievelingen

Maja Mercado is meer dan alleen een markt. Het is een viering van creativiteit, een eerbetoon aan kunstenaars, en een kans om verbinding te maken met gelijkgestemden. Of je nu op zoek bent naar unieke stukken, wilt genieten van wereldse smaken of gewoon wilt genieten van de sfeer, Sissi's Expo biedt een onvergetelijke ervaring.

Maja Mercado Back to School Edition

Data
zo 24 sep13:30 - 21:00
Locatie
Maja Mercado
Mr.Treubelaan 1
1097DP
Volg ons