Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Events

INK Hotel Amsterdam kleurt wederom roze tijdens Pride Amsterdam

Tijdens Pride Week 2024 wordt INK Hotel Amsterdam voor de negende keer omgetoverd tot PINK Hotel. Het Amsterdamse hotel hult zich ieder jaar tien dagen lang in het roze om diversiteit en inclusie te vieren. Traditiegetrouw trapt INK Hotel Pride Amsterdam af met een spetterend openingsfeest op donderdag 25 juli, dit jaar met het thema Let's Vogue.

Gratis entree

INK Hotel Amsterdam kleurt wederom roze tijdens Pride Amsterdam

Data
do 25 jul18:00 - 22:00
Locatie
INK Hotel Amsterdam – MGallery
Nieuwezijds Voorburgwal 67
1012 RE Amsterdam
Toon in Google Maps
Contact

INK Hotel Amsterdam 

Tijdens Pride Week 2024 wordt INK Hotel Amsterdam - MGallery Collection voor de negende keer omgetoverd tot PINK Hotel. Het Amsterdamse hotel hult zich ieder jaar tien dagen lang in het roze om diversiteit en inclusie te vieren. Traditiegetrouw trapt INK Hotel Pride Amsterdam af met een spetterend openingsfeest op donderdag 25 juli, dit jaar met het thema Let's Vogue. Daarnaast is het PINK Hotel van 25 juli tot en met 4 augustus 2024 te bezoeken voor een speciaal Pride-programma met diverse activiteiten.

Tijdens Pride Amsterdam fungeert PINK Hotel als een thuisbasis voor zowel Amsterdammers als (inter)nationale bezoekers van de stad. Geïnteresseerden kunnen genieten van diverse speciale activiteiten en evenementen die de diversiteit en tolerantie van de LHBTQIA+-gemeenschap benadrukken. Zo serveert het restaurant van het hotel - PRESSROOM Amsterdam - een aangepast PINK chef's menu met roze gerechten. Ook is het mogelijk om een speciale PINK experience te boeken, inclusief overnachting in een Superior kamer, gekoelde fles rosé, PINK chef's menu in het restaurant, uitgebreid ontbijt en PINK goodies. In de weekenden (27 en 28 juli, 3 en 4 augustus) wordt er tijdens de bekende Bottomless Brunch onbeperkt roze bubbels geschonken terwijl gasten kunnen genieten van de lekkerste brunchgerechten. Voor een snelle pitstop tussen alle Pride-activiteiten in de stad is het mogelijk om aan de bar van het hotel een verfrissende PINK gin & tonic te bestellen.

INK goes PINK openingsfeest

Donderdag 25 juli worden de lobby en het restaurant van het hotel compleet in het roze gehuld voor een spetterend openingsfeest. Dit jaar is er gekozen voor het thema Let's Vogue, geïnspireerd op de gelijknamige dansstijl uit de jaren '80.Vogueing symboliseert gelijkheid, acceptatie en trots en moedigt dansers aan om zichzelf te uiten op een krachtige en authentieke manier, ongeacht gender of seksuele geaardheid. De fabuleuze avond wordt muzikaal ondersteund door een dj uit de LHBTQIA+-gemeenschap, bezoekers kunnen hun beste Vogue moves op de dansvloer tonen. Als pauze van het dansen kunnen feestvierders genieten van roze hapjes en drankjes. Het feest is vrij toegankelijk zodat het voor iedereen mogelijk is om diversiteit en inclusie te vieren. Bezoekers worden ontvangen met een feestelijk welkomstdrankje. 

Gratis entree

INK Hotel Amsterdam kleurt wederom roze tijdens Pride Amsterdam

Data
do 25 jul18:00 - 22:00
Locatie
INK Hotel Amsterdam – MGallery
Nieuwezijds Voorburgwal 67
1012 RE Amsterdam
Toon in Google Maps
Contact