Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Events

Hotelnacht Amsterdam

In 2024 is iedereen weer van harte welkom tijdens een nieuwe editie van Hotelnacht Amsterdam. Een weekend lang kunnen zij zich toerist wanen in eigen stad. Ze kunnen overnachten in één van de 40 meest bijzondere hotels van Amsterdam en kunnen naar tientallen bijzondere hotelfeestjes. In januari 2024 kunnen Amsterdammers weer op reis in hun eigen stad tijdens de Mastercard Hotelnacht.

Hotelnacht Amsterdam

Toerist in eigen stad

Zo’n 40 tophotels openen hun deuren tijdens de Hotelnacht. Voor een speciale prijs overnachten Amsterdammers in bekende hotels als Pulitzer, Conservatorium of in nieuwkomers als BOAT&CO of Yotel. Ook organiseren deze hotels het hele weekend speciale creatieve en culinaire evenementen.

Hotelfeestjes

Veel van de deelnemende hotels bieden speciale Hotelnacht-diners aan en organiseren iets bijzonders in hun hotelbar. Van een cocktailparty tot een masterclass roomsprays maken, van een cocktail-workshop tot een exclusief suite-feestje. Dit jaar is het overkoepelende thema van Hotelnacht 'muziek'. Dat betekent dat er flink gedanst kan worden op verschillende kleine en grote muziekfeestjes. Van Asian Karaoke tot een Silent Disco, van een Champagne Jazz Club tot Circusfeest in de Koepelkerk en een After in de hoogste hotelbar van de stad. 

Brunchen

Ook op zondag gaat het feestprogramma door. Zo organiseren veel hotels een speciale zondagsbrunch en ook zijn er verschillende muziekfeestjes.

Meer informatie

Ga naar de Hotelnacht-website voor het boeken van een hotelkamer, tickets en reserveringen. 

Hotelnacht Amsterdam