Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Events

Freedom Through Healing (2nd Edition)

Freedom Through Healing (2e editie) - Q&A, live muziek en DJ's in De Hallen Amsterdam. Een speciale editie voor collectieve vrijheid in samenwerking met een aantal toffe community platforms in Amsterdam (o.a. Patta, Studio Strip en The Gang Is Beautiful!). Er zal een speciale opening gehouden worden in de main hall van De Hallen, dus wees op tijd!

Freedom Through Healing (2nd Edition)

Data
vr 19 jul18:00 - 23:00
Locatie
De Hallen
Hannie Dankbaarpassage 47
1053 RT Amsterdam
Toon in Google Maps
Volg ons

Freedom Through Healing - Q&A, Live Muziek, DJ's

Je bent opnieuw uitgenodigd om deel te nemen aan het creëren van een safe space waarin we een Q&A zullen houden over collectieve bevrijding en de lagen van healing die hierbij horen. Dit wordt gevolgd door een concert waarin artiesten die healing, empowerment en liefde in hun muziek centraal stellen, zullen optreden. De avond zal eindigen met een afterparty, samengesteld door een aantal van de tofste DJ's in Amsterdam. Deze keer stelt The House of Denim Foundation hun prachtige locatie voor ons beschikbaar in De Hallen in Amsterdam.

De wereld staat letterlijk en figuurlijk in brand en het pad naar collectieve bevrijding ligt in onze handen. Daarom hebben we verschillende in Amsterdam gevestigde community platforms verzameld voor deze editie om de krachten te bundelen, samen te komen, de weg vooruit te bespreken, geluid en vibratie in ons voordeel te gebruiken en te weten dat we niet alleen zijn in deze heftige tijden. Voel je welkom bij deze speciale bijeenkomst en kom zoals je bent of wilt zijn!

Een deel van de winst zal opnieuw worden gebruikt voor de ontwikkeling van een toegang tot therapie'-fonds en een gemeenschapsruimte in Ghana.

Q&A panel:

Eben Badu (The New Originals)

Rosita Rijkland (Akosua Healing)

Timothy Sabajo (Patta)

Safiya (Host/Moderator, TGIB)

Live muziek:

Afia Anim

AMA G

In samenwerking met:

House of Denim Foundation

Omek

Patta

Studio Strip

The Gang Is Beautiful

Freedom Through Healing (2nd Edition)

Data
vr 19 jul18:00 - 23:00
Locatie
De Hallen
Hannie Dankbaarpassage 47
1053 RT Amsterdam
Toon in Google Maps
Volg ons