Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Terug
Events

FIBER Festival 2023

FIBER Festival keert terug in 2023 voor zijn 8e editie van 11 tot en met 14 mei op verschillende locaties in Amsterdam. Het programma brengt een brede selectie van kunst, elektronische muziek en audiovisuele performances samen die onze snel transformerende wereld op een multi-zintuiglijke manier verkennen. Het festival fungeert als internationale ontmoetingsplaats voor kunstliefhebbers, professionele makers & denkers en geïnteresseerden om samen urgente ontwikkelingen op het gebied van technologie, ecologie en cultuur te onderzoeken.

FIBER Festival 2023

FIBER Festival 2023 | 11-14 mei

Save the Date & Early Birds!

FIBER Festival keert terug in 2023 voor zijn 8e editie van 11 t/m 14 mei op verschillende locaties in Amsterdam. Het programma brengt een brede selectie van kunst, elektronische muziek en audiovisuele performances samen die onze snel veranderende wereld op multi-zintuiglijke manier verkennen. Het festival fungeert als een internationale ontmoetingsplaats voor kunstliefhebbers, professionele makers & denkers en geïnteresseerden om gezamenlijk urgente ontwikkelingen op het gebied van technologie, ecologie en cultuur te onderzoeken.

Verspreid over vier dagen en verschillende charismatische locaties in de stad kun je een muziek-, performance- en clubprogramma, een tweedaags symposium, een tentoonstelling en een speciaal openingsconcert bezoeken. Voor makers en onderzoekers (zowel artistiek als academisch) vindt de tweede editie van de Audiovisual Art Assembly plaats; een eendaags onderzoeks- en netwerkevenement.

Het festivalthema, de locaties en de eerste namen worden begin 2023 bekendgemaakt, maar Early Bird tickets (beperkte oplage) zijn nu al te koop via www.fiberfestival.nl

Early Bird Festival Tickets geven toegang tot:

- Openingsconcert | Thu 11/5

- Muziek, Voorstelling, Club | vr 12/5 + za 13/5

- Symposium | za 13/5 + zo 14/5

- Tentoonstelling (TBA)

FIBER Festival wordt mede mogelijk gemaakt door het Amsterdams Fonds voor de Kunst, Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, Prins Bernhard Cultuurfonds.