Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Terug
Events

EuropArtFair 2022

Op 30 september, 1 en 2 oktober 2022 vindt de EuropArtFair plaats in de Gashouder, Westergas in Amsterdam. Dit industriële en monumentale gebouw contrasteert prachtig met hedendaagse, moderne kunst. Zo'n 100 kunstenaars en galeries zijn vertegenwoordigd. U vindt er objecten in brons, steen, keramiek en glas, schilderijen, tekeningen, grafiek, textielontwerp en fotografie. Vrijdag is de VIP avond (speciaal tarief), in het weekend zijn er reguliere openingstijden.

Kijk en koop rechtstreeks

Geniet van de mogelijkheid om deze professionele Europese kunstenaars of hun vertegenwoordigers te ontmoeten en werken rechtstreeks van hen te kopen. U vindt er objecten in brons, steen, keramiek en glas, schilderijen, tekeningen, grafiek, textielontwerp en fotografie.

Contemporary Art from Contemporary Europe

De EuropArtFair is uniek in Nederland: Ervaar de kunst én ontmoet de makers! Interactie stelt de kunstenaar in staat zijn inspiratie te delen en het kunst liefhebbende publiek mee te nemen in zijn gedachtewereld. Bovendien kan het publiek vragen stellen en direct hun beleving bij het kunstwerk delen. Meer informatie over de beurs, de VIP-avond of de deelnemers is te vinden op www.europartfair.com