Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Events

Drag Bingo with Tipsy Patrón

Heb je nog nooit Drag Bingo gespeeld? First of all, shame on you! Maar ten tweede, wees van harte welkom. Op zaterdagavond 7 oktober vindt in het CREA café de allereerste Drag Bingo van CREA plaats!

Drag Bingo with Tipsy Patrón

Data
za 7 okt20:00 - 20:00
Locatie
CREA
Nieuwe Achtergracht 170
1018WV Amsterdam

Heel eenvoudig

Bingo is eigenlijk heel eenvoudig: je koopt een bingokaart en de Queen leest de nummers voor. Als het nummer op je kaart staat, streep je het af. Als je per ongeluk “vals bingo” roept, heeft de Queen iets speciaals voor jou in petto. Deze editie beginnen we goed, want naast alle leuke prijzen van de Queen maak je ook nog eens kans op €200 in cash! Aan het einde van elke ronde wordt er ook een lootje getrokken. Natuurlijk zijn er ook performances door Tipsy. Kortom, dit wil je ECHT niet missen!

Meld je aan door een e-mail te sturen naar cafe@crea.nl.

Over de host, Tipsy Patrón

Tipsy is een geweldige Amsterdamse Queen. Ze geeft energieke performances en zal de host zijn tijdens deze bingo. Maar pas op, ze heeft een scherpe tong en is niet bang om een beetje shady te zijn. Zij geniet heel erg van jouw energie, dus als je komt, verwacht ze dat je support toont, zodat zij all-out gaat!

1 bingokaart: €5,- | 3 bingokaarten met gratis lot: €12 | 1 lot: €3 | Betaling ter plaatse met cash of pin.

Drag Bingo with Tipsy Patrón

Data
za 7 okt20:00 - 20:00
Locatie
CREA
Nieuwe Achtergracht 170
1018WV Amsterdam