Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Terug
Events

De Grote Amsterdam Quiz - voorrondes

Of je nu een geboren of getogen Amsterdammer bent of niet, zolang je maar je hart en ziel verloren hebt aan deze stad, dan is de Amsterdamse Pubquiz echt iets voor jou.

De Grote Amsterdam Quiz - voorrondes

De voorrondes

De Grote Amsterdam Quiz bestaat uit voorrondes op diverse locaties in de stad, zoals horeca, buurthuizen en sportverenigingen. De voorrondes vinden plaats tussen 1 en 15 oktober 2023 (quizdatum verschilt per locatie). Je kunt je vanaf eind augustus met je team aanmelden via deze site. Per locatie mag het winnende team door naar de finale, die op 27 oktober 2023, de verjaardag van de stad, zal plaatsvinden. Hier zijn mooie prijzen te winnen! Daarnaast verdien je uiteraard eeuwige roem als Amsterdam-kenner van het jaar.

Amsterdam 750 jaar

Over ruim 2 jaar bestaat Amsterdam 750 jaar. De komende jaren wordt deze quiz ieder jaar georganiseerd in oktober. Zo werken we de komende jaren toe naar de 750e verjaardag van Amsterdam in 2025. Houd de website in de gaten voor locaties, aanmelden en meer informatie.

Organisatoren

De Grote Amsterdam Quiz is een initiatief van Ons Amsterdam, AT5, amsterdam&partners, gemeente Amsterdam en Amsterdam 750, met dank aan alle deelnemende locaties.

De Grote Amsterdam Quiz - voorrondes