Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Terug
Events

Club Guy & Roni invites - Club Guy & Roni in Meervaart Theater

Deze voorstelling is onderdeel van het Nationaal Theaterweekend en is tegen gereduceerd tarief te bezoeken! In deze double bill (twee voorstellingen op één avond) staan choreografen Mohamed Yusuf Boss en het duo Anna Jacobs en Hanna van der Meer centraal.

Club Guy & Roni invites - Club Guy & Roni in Meervaart Theater

Locatie
Meervaart Theater
Meer en Vaart 300
1068 LE Amsterdam

LABA door Mohamed Yusuf Boss 

In ‘LABA’ verkent choreograaf en danser Mohamed Yusuf Boss het onderwerp ‘thuis zijn’ vanuit de fundamenten van Hiphop en onder andere de Afrikaanse dansstijlen Pantsula en Jaandheer, en de Haka van de Maori. Met het sterk collectieve karakter van deze verschillende stijlen onderzoekt Yusuf Boss de relatie tussen het individu en een land of thuis dat officieel niet bestaat, zoals Somaliland.

Wat doet dat met iemand? Waar identificeer je je dan mee? In een landschap waar steeds meer individualisering en polarisatie plaatsvindt, kun je je steeds sneller ontheemd voelen. En wat echoot door wanneer je niet naar huis kunt?

Postcards from a better place door Lunatics & Poets 

In ‘Postcards from a better place’ belicht Lunatics and Poets de donkere kant van de mens. Van ogenschijnlijk kinderspel tot aan openlijk geweld, het is de innerlijke duisternis die ons confronteert met onomkeerbare daden, schaamte en schuld. De voorstelling is een poëtisch portret van de schaduwzijde die ons tegelijk menselijk maakt. 

Nationaal Theaterweekend

Van 27 t/m 29 januari wordt in heel Nederland het Nationaal Theaterweekend georganiseerd. Ook Meervaart doet mee met een heel weekend vol mooie voorstellingen, die je voor slechts €10,- kunt bezoeken én leuke gratis activiteiten.. Het Nationaal Theaterweekend is voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker. We willen iedereen kennis laten maken met theater en laten zien hoe mooi, ontroerend, grappig, fijn waardevol of leuk theater is. 

Club Guy & Roni invites - Club Guy & Roni in Meervaart Theater

Locatie
Meervaart Theater
Meer en Vaart 300
1068 LE Amsterdam