Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Events

Bollende keukens

Amsterdam Noords eigen Social Food Festival. Op 6 juli 2024 van 14:00 tot 19:30 wordt de Bol omgetoverd tot Noords foodfestival: Bollende Keukens! Hier komen we samen met de buurt, om te smullen van creaties van koks uit verschillende keukens.

Gratis entree

Bollende keukens

Data
za 6 jul14:00 - 19:30
Locatie
De Bol
Zilverberg 68
1024 BA Amsterdam
Contact
Volg ons

Bollende keukens: sociaal foodfestival in Amsterdam Noord

Op 6 juli 2024 van 14:00 tot 19:30 wordt de Bol omgetoverd tot Noords foodfestival: Bollende Keukens! Hier komen we samen met de buurt, om te smullen van creaties van koks uit verschillende keukens. 

Op dit smakelijke event verzorgen lokale ondernemers en buurtkoks uit Amsterdam Noord een heerlijke middag voor iedereen. De keuze is reuze, met een heel gevarieerd aanbod snacks, hapjes, gerechten en drankjes.

In het zonnetje een Turkse pizza eten, oosterse zoetigheden snoepen, pulled chicken of een heerlijk cassave gerecht proeven, samen met je buren. We houden het betaalbaar. En daarmee steun je tegelijkertijd de lokale economie en de mooie initiatieven van onze buurtbewoners.

Stel je eigen proeverijtje samen en ontdek de heerlijkste hapjes uit allerlei culturen. Leer elkaar en de buurt kennen onder het genot van de kookkunsten van onder andere Resto VanHarte, Sonja Kookt en vele buurtkoks. Fiets je eigen smoothie op de smoothiebike van Kinderresto. Kom samen met de buurt de creativiteit en skills vieren die onze eigen wijk rijk is! 

Zaterdag 6 juli, 14:30-19:30 uur

Locatie: Zilverberg 68, Amsterdam Noord

Gratis entree, muntjes 1,-

Stadspas: 10 muntjes kopen = 2,5 muntje betalen

Kom gezellig proeven van eten en drinken uit allerlei keukens, en van de gezelligheid van onze buurt! Lokale koks komen samen om hun skills te delen met Amsterdam. Iedereen is welkom!

Het evenement is alcoholvrij 

Bollende keukens is mede mogelijk gemaakt door:

VSBfonds, Ars donandi, Buurthuis de Bol. Amsterdam Stadspas

 

 

 

Gratis entree

Bollende keukens

Data
za 6 jul14:00 - 19:30
Locatie
De Bol
Zilverberg 68
1024 BA Amsterdam
Contact
Volg ons