Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Events

Arabian Flavour Festival - in de Tolhuistuin

Een intiem festival met een Arabisch tintje waarin gevoelens en culturen worden gedeeld door middel van live muziek, verhalen, dansvoorstellingen en eten. Geniet van artiesten met verschillende achtergronden of deel iets tijdens de talentenjacht en workshops.

Arabian Flavour Festival - in de Tolhuistuin

Data
zaterdag 29 juli 2023 om 15:00
Locatie
Tolhuistuin
IJpromenade 2
1031 KT Amsterdam
toon in Google Maps

Arabian Flavour Festival

Het festival is een dagvullend programma dat mensen en (sub)culturen samenbrengt. Kom luisteren naar geluiden en verhalen van over de hele wereld, geniet van verrassende dansstijlen, proef Midden-Oosterse smaken, voel de muziek tijdens de workshops en ontmoet nieuwe mensen, allemaal met een Arabisch tintje. 

Programma

De dag begint met storytelling om het ijs te breken. Je kunt luisteren maar bent ook uitgenodigd om zelf een verhaal te delen. Op het podium vult livemuziek de middag, met geluiden die je meenemen naar andere werelden. Ondertussen strijden dansers, muzikanten, dichters en andere kunstenaars om je aandacht tijdens de talentenjacht. Klaar voor een pauze? Geniet van Midden-Oosters eten en ontmoet nieuwe mensen terwijl je luistert naar de DJ.

Na de prijsuitreiking zijn er optredens en een Dabke-workshop. Dakbe is een Arabische volksdans die toegankelijk is voor iedereen! Dansers springen in om je te verrassen met geavanceerde moves en wat hiphop. Voor iedereen die in de stemming is gekomen, gaat het programma binnen verder met een afterparty georganiseerd door de vrienden van Dabke Nights!

Locatie

Tolhuistuin Tuin - gebruik ingang C aan de achterkant van het gebouw om bij de tuin te komen. Let op: ‘Arabian Flavour Festival is (mede) mogelijk gemaakt door het AFK (Amsterdams Fonds voor de Kunst).

Arabian Flavour Festival - in de Tolhuistuin

Data
zaterdag 29 juli 2023 om 15:00
Locatie
Tolhuistuin
IJpromenade 2
1031 KT Amsterdam
toon in Google Maps