Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Events

Amsterdam 7s

Jij als bezoeker wordt op het sportpark gegarandeerd getrakteerd op natuurlijk de spectaculaire rugbywedstrijden op hoog niveau, afgewisseld met een bezoek aan de minibars, shops en niet te missen het bruisende food & festivalplein. Met als grote klapper op zondag de finales in het stadion en het knallende eindfeest als onvergetelijke afsluiter. Niet voor niets heeft dit evenement legendarisch bijna 50 succesvolle edities achter de rug die dit bevestigen. Dit jaar dus de 50e! Locatie: Sportpark de Eendracht, Bok de Korverweg 4 in Amsterdam

Amsterdam 7s

Data
zaterdag 3 juni 2023 om 09:00
zondag 4 juni 2023 om 09:00
Meer data

Een weekend vol wedstrijdplezier en een internationale rugbyvibe 

‘Sevens’ is de Olympische rugby-variant, met korte, dynamische wedstrijden van 7 tegen 7, de wedstrijd duurt ook 2 x 7 minuten. Dat lijkt kort maar het is zeer intensief op het gehele rugbyveld, dus spektakel om naar te kijken. 

Meer dan 100 deelnemende teams met internationals uit de hele wereld, topspelers uit Engeland, Schotland, Wales, Frankrijk, Fiji, Zuid-Afrika, Samoa en Nieuw-Zeeland. Rugby Sevens is de korte, flitsende toernooivariant van de steeds populairdere wordende rugbysport. Honderden Amsterdamse vrijwilligers maken er jaarlijks een groot rugbyfeest van. 

Fun & Fair Play 

Als bij geen andere sport gaan bij rugby (speel)plezier en sportiviteit hand in hand. Supporters van verschillende teams trekken samen op en feesten er na de wedstrijden op los. En dat allemaal om de hoek in Geuzenveld. Zet de Amsterdam7s in je agenda en zorg dat je erbij bent! 

Data en tijden

vrijdag 2 juni09:00
zaterdag 3 juni09:00
zondag 4 juni09:00

Amsterdam 7s

Data
zaterdag 3 juni 2023 om 09:00
zondag 4 juni 2023 om 09:00
Meer data