Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Events

Aardbewoners Festival: Dineren op Artisplein

Sterrenchef Emile van der Staak en kookfanaat Freddy Tratlehner laten zien hoe de heruitvinding van ons eten eruit kan zien

Aardbewoners Festival: Dineren op Artisplein

Locatie
ARTIS
Plantage Kerklaan 38-40
1018 CZ Amsterdam
Toon in Google Maps

Emile van der Staak en Freddy Tratlehner

Eten, we doen het allemaal. Per dag maken we meer dan 200 voedselkeuzes. Veel van die keuzes maak je onbewust, maar ze hebben stuk voor stuk impact op onze planeet.

Sterrenchef Emile van der Staak, van De Nieuwe Winkel, en kookfanaat Freddy Tratlehner, van De Jeugd van Tegenwoordig, laten in een bijzonder diner zien hoe de heruitvinding van ons eten eruit kan zien. 

Bij het volledig plantaardige viergangenmenu – inclusief non-alcoholisch drankenarrangement- staat iedere gang in het teken van een nieuwe manier om naar ons voedsel en de relatie daarvan met de wereld om ons heen te kijken.

Inspiratie vonden de chefs onder meer in alles wat in ARTIS groeit en bloeit. De chefs maken gebruik van de grootste tot de allerkleinste smaakmakers, heruitvinden klassiekers met een knipoog en geven een inkijkje in de nieuwste technische food-innovaties.

Reserveren is mogelijk via www.artis.nl/nl/te-doen-artis/dagagenda-activiteiten/aardbewoners/dineren-op-artisplein/

De prijs van het diner is € 150,- (4-gangendiner incl. non-alcoholisch 4-gangen drankenarrangement + festivalticket). Met jouw reservering kun je ook gratis naar het ARTIS-Park tijdens het Aardbewoners Festival, op 15, 16, 22 of 23 juni.

Aardbewoners Festival: Dineren op Artisplein

Locatie
ARTIS
Plantage Kerklaan 38-40
1018 CZ Amsterdam
Toon in Google Maps