Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Restaurants

G's Amsterdam

Als brunchfan mag je G's niet missen. Begonnen in de Jordaan als het eerste echte brunchtentje van Amsterdam, serveert G's brunch zoals het hoort: goede stevige gerechten en heerlijke Bloody Mary's.

Perfecte brunch in Amsterdam

Eggs Benedict, Chicken Waffle Burger, Steak & Eggs: als je bij G's bruncht, ben je de rest van de dag zoet. En zo hoort het. Daarbij drink je natuurlijk een Bloody Mary en daar heeft G's met 8 verschillende soorten genoeg keuze in. Probeer de versie met tequila in plaats van wodka, of ga er echt voor en kies de Bloody Mary met bacon. Begonnen in de Jordaan, is er inmiddels ook een locatie in Amsterdam Oost. En nog veel leuker: G's heeft de enige brunchboot ter wereld! Varend over de grachten genieten van Eggs Benedict en een Bloody Mary, de ideale besteding van je zondag.

Adres en openingstijden G's Oost en Brunchboot

G's Oost, Linnaeusstraat 88, 1092 CP Amsterdam. Open van donderdag t/m zondag van 10.30 tot 17.00 uur. G's Brunchboot, op- en afstappen bij het Homomonument, Keizersgracht 198. De boot vaart iedere zaterdag en zondag van 11.00 tot 13.00 en van 13.30 tot 15.30 uur.