Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Terug
Concerten

Zweeds-Nederlands uitzwaaiconcert De Andersons

De Andersons gaan verhuizen van Nederland naar hun geliefde Zweden en Anna en Roel geven hun afscheidsconcert in De Groene Zwaan. Dit unieke concert kan je in De Rijp meebeleven!

Zweeds-Nederlands uitzwaaiconcert De Andersons

Speeldata
zaterdag 22 april 2023 om 20:30
Locatie
De Groene Zwaan
Rechtestraat
1483 BD De rijp

Een blik terug en vooruit

Het mooiste, liefste, vurigste, uitdagendste, prikkelendste, ontroerendste en grappigste van 10 jaar De Andersons. Dit Zweeds-Nederlandse duo toert in 2023 precies 10 jaar door het land en wordt geprezen om hun oorspronkelijke kijk op de wereld, die ze hartstochtelijk en humoristisch vertolken in voorstellingen vol muziek en prikkelende teksten. Naar aanleiding van hun laatste voorstelling ‘Een Mooiere Wereld’ schreef Frits Spits: “Als er één programma volle zalen verdient dan is het Een Mooiere Wereld van De Andersons. Zeldzaam mooi is dit, wonderschoon project.”

Na jarenlang toeren in Nederland is het tijd voor een nieuw avontuur: De Andersons gaan hun Zweedse roots achterna en vertrekken in de hoogtij van de lente in hun Volkswagenbus vol nieuwe dromen naar Zweden. Maar dat doen ze niet voordat ze het publiek in hun lievelingsdorp De Rijp trakteren op de mooiste liederen die ze de afgelopen 10 jaar zongen, van henzelf en van anderen. Daarnaast blikken ze vast vooruit en krijg je een wervelend voorproefje van liederen die ze in Zweden zullen gaan brengen. Kaarten voor dit unieke uitzwaai concert koop je hier.

Deze avond worden De Andersons bijgestaan door de luisterrijke multi-snaarinstrumentalist Janos Koolen die als muzikant furore maakt in de theaters met artiesten als Frédérique Spigt, Sjors van der Panne en Fay Lovsky. Na afloop van deze zinderende avond is er volop de gelegenheid om samen te proosten en te borrelen.

Zweeds-Nederlands uitzwaaiconcert De Andersons

Speeldata
zaterdag 22 april 2023 om 20:30
Locatie
De Groene Zwaan
Rechtestraat
1483 BD De rijp