Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Zeppos Café-Chantant - La Grande Finale

Na 35 onvergetelijke jaren komt er een einde aan het door Kapitein Zeppos georganiseerde Café-chantant. Op 19 juni nemen we afscheid van een muzikaal tijdperk in Paradiso. Het Zeppos Café-chantant, een bruisend zangfestijn waar hits in alle talen en van alle tijden klinken, van Rock & Roll tot Operette en van Jazz tot het levenslied. Op deze avond transformeert Paradiso in één groot Zeppos zangcafé, waar herinneringen worden opgehaald en nieuwe worden gemaakt.

Zeppos Café-Chantant - La Grande Finale

Data
wo 19 jun20:00 - 03:00
Locatie
Paradiso
Weteringschans 6-8
1017 SG Amsterdam
toon in Google Maps

La Grande Finale

Sinds 1988 bracht Kapitein Zeppos het café-chantant tot leven in de geest van het variété uit vervlogen jaren, met invloeden uit het Antwerpse, Parijse en Amsterdamse uitgaansleven. Wat begon met liedjes gezongen door barpersoneel en cafébezoekers groeide al snel uit tot een podium voor iedereen die wilde zingen. Het repertoire was divers, van de Liefde tot het Hollandse levenslied, van Franse chansons tot Beatles en Rolling Stones, van Fifties tot Filmmuziek, en van liedjes over Amsterdam tot Kerstklassiekers.

Bijzondere gasten

Tal van bijzondere gasten hebben door de jaren heen het podium van het café-chantant betreden, waaronder Loes Luca, Paul Groot, Mieke Stemerdink, Marielle Tromp, Annet Malherbe, Kees Prins, Lucretia van der Vloot, Huub van der Lubbe en Edgar Burgos. Het onvolprezen vaste Chantant-Orkest, bestaande uit Monsieur Jean (Jan Robijns), Jac Bico, Hein Offermans, Christan Muiser, zal de avond muzikaal begeleiden. Laten we deze bijzondere reis groots afsluiten tijdens 'La Grande Finale' op 19 juni in Paradiso. Het wordt een avond vol emoties, nostalgie en bovenal veel muziek. Wees erbij om samen met ons het einde van een tijdperk te vieren en herinneringen te koesteren. Schraap de kelen, zet je zorgen opzij en zing voor de laatste keer mee op dit Zeppos zang festijn.

Zeppos Café-Chantant - La Grande Finale

Data
wo 19 jun20:00 - 03:00
Locatie
Paradiso
Weteringschans 6-8
1017 SG Amsterdam
toon in Google Maps