Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Wild Romance

Wild Romance is alive and kicking. Het klassieke album Shpritsz heeft niks aan kracht ingeboet. Dat zijn dan ook redenen genoeg om een tour volledig te weiden aan dit legendarische album. Het album wordt aangevuld met de grote hits tijdens de nieuwe tour.

Wild Romance

Data
za 10 feb21:30 - 01:00
Locatie
P3 Purmerend, Pop & Cultuurpodium
Purmersteenweg 17-19
1441 DK Purmerend
toon in Google Maps
Volg ons

Shpritsz

Het klassieke album Shpritsz heeft niks aan kracht ingeboet. 45 jaar geleden kwam het album Shpritsz van Herman Brood & His Wild Romance uit. Het album werd door Oor verkozen als op drie na beste van Nederland, de VPRO maakte er een Classic Albums-documentaire over, en het stond #35 in de Amerikaanse hitlijsten. Dat zijn dan ook redenen genoeg om een tour volledig te weiden aan dit legendarische album. Het album wordt aangevuld met de grote hits tijdens de nieuwe tour.

Natuurlijk is de originele gitarist/componist Dany Lademacher erbij die van dé gitaarlick van Saturday Night. Naast stergitarist Lademacher bestaat de band uit David Hollestelle, uitgeroepen tot All Time Favourite Gitarist Benelux, op gitaar, toetsenist Otto Cooymans, bassist Gee Carlsberg, Jan ’t Hoen op drums en de charismatische Jo de Roeck als zanger en frontman.

Namens de mannen van Wild Romance nodigen we iedereen uit voor de tour en Herman zong het al: We feel like doin’it (cha cha!).

Afterparty wordt verzorgd door de Clip Club

Wild Romance

Data
za 10 feb21:30 - 01:00
Locatie
P3 Purmerend, Pop & Cultuurpodium
Purmersteenweg 17-19
1441 DK Purmerend
toon in Google Maps
Volg ons