Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Wien bleibt Wien 2.0

Wien bleibt Wien 2.0 is hét romantische muziekfeest voor de kerst- en nieuwjaarsperiode. Een programma, waarin jong en oud zich kunnen onderdompelen in een ultieme kerstsfeer die bruist als sprankelende champagne! Kom naar de Stadsschouwburg in Amstelveen om je onder te dompelen in de kerstsfeer.

Wien bleibt Wien 2.0

Data
di 26 dec15:00 - 17:00
Locatie
Schouwburg Amstelveen
Stadsplein 100
1181 ZM Amstelveen
toon in Google Maps

Dompel je onder in de ultieme kerstsfeer

In een nieuwe muzikale jas gestoken, kunt u traditiegetrouw genieten van meeslepende walsen van Strauss en Léhar, maar ook van hoogtepunten uit verschillende musicals zoals ‘Elisabeth’ en ‘My Fair Lady��. Natuurlijk mogen ook evergreens zoals ‘Träume unterm Christbaum’, ‘Lippen schweigen’ en het ‘Viljalied’ niet ontbreken. Dit alles samen met beroemde melodieën uit Operastad Wenen, de schatkamer van beroemde melodieën!

Een prachtig programma met vocale solisten die hun sporen op de grote nationale en internationale podia al meer dan verdiend hebben. Zo staan sopraan Caudia Patacca en de sympathieke bariton Sef Thissen samen met dansers van het Kiev Ballet garant voor een geweldige uitvoering. Zeker wanneer deze solisten worden aangevuld door topsolisten van de Opera van Kiev, te weten Maria Knihnytska, Tanya Efimenko en Volodymyr Efimenko. Kaarten voor deze matinee voorstelling koop je via de ticketlink.

Camerata Amsterdam heeft haar naam voor deze gelegenheid aangepast naar Camerata Amsterdam-Kiev. Oekraïense en Nederlandse musici spelen samen en zorgen voor een sfeervolle instrumentale omlijsting van het programma.

Wien bleibt Wien 2.0

Data
di 26 dec15:00 - 17:00
Locatie
Schouwburg Amstelveen
Stadsplein 100
1181 ZM Amstelveen
toon in Google Maps