Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Wett & Wacky Tobacky

Een avondje vol optredens in De Groene Zwaan!

Gratis entree

Wett & Wacky Tobacky

Data
za 13 jul20:30 - 23:30
Locatie
De Groene Zwaan
Rechtestraat 12
1483 BD De rijp
Toon in Google Maps
Contact

Wett

Wett – eerder bekend als Wet T-Shirt Contest – is een Noord-Hollandse formatie die vooral bekend staat en geprezen wordt om haar energieke en krachtige liveshows; stevige, inventieve en catchy funk/rock-grooves met elementen uit de jazz tot aan de metal, loeistrak, opzwepend en recht voor je raap gepresenteerd.

De band – ondertussen al meer dan twaalf jaar een geliefd fenomeen in de muziekscene – bracht in 2019 haar derde album uit, en in de tijd dat live spelen niet mogelijk was kwamen zij met zes nieuwe singles op de proppen die allemaal hoog binnenkwamen in de Indie Charts. Ook gingen zij met diverse muzikanten, artiesten en producenten de samenwerking aan en verschenen er vier splinternieuwe videoclips en zelfs een uniek stripboek op de markt! Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar nu er weer meer mogelijk is, is het tijd om te doen waar zij het allerbeste in zijn: spelen! Zorg dat je erbij bent, want Wett is een band om te ervaren!

Wacky tobacky

Wacky tobacky is een driekoppig stonerrock monster uit Alkmaar. Met invloeden van oa. Kyuss, Black Sabbath, Fu Manchu en de nodige seventies rock, maken ze stevige stonerrock met riffs die nog tot laat in de avond in je kop blijven hangen. Verwacht rauwe zang stevige fuzz en lange energieke jams.

Gratis entree

Wett & Wacky Tobacky

Data
za 13 jul20:30 - 23:30
Locatie
De Groene Zwaan
Rechtestraat 12
1483 BD De rijp
Toon in Google Maps
Contact