Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Terug
Concerten

Warm Bad

Warm Bad: een clubavond voor wie écht wil dansen. Geïmproviseerde live muziek door muzikanten die je in het weekend hoort in zalen als Paradiso en de Melkweg, en in de zomer op Lowlands of North Sea Jazz. Een jam dus, maar dan puur voor de dansvloer, waar hiphop, ballet en hedendaagse dans met elkaar versmelten. Alles kan. 10 april in de nieuwe club Toekomstmuziek. Het thema deze keer: Yarn Bomb

Warm Bad

Speeldata
donderdag 13 april 2023 om 20:00

Dansen & Jammen

Warm Bad is een feestje voor kunstenaars en voor wie kunst vet vindt, een plek waar je je kunt kleden en bewegen hoe je maar wilt. Het is een open muziek jam waarop je niet stil kan blijven staan, en met maar twee regels die ervoor zorgen dat het ego niet te veel ruimte krijgt: 1. Geen songs 2. Houd het dansbaar.

De huisband voor deze editie is Mischa Porte, Floris van der Vlugt & Marnix Dorrestein. Zij vormen de ruggengraat voor de jam en maken ruimte voor andere muzikanten om in te springen of het over te nemen. De jams worden afgewisseld met interlude performances die je even helemaal in een andere wereld brengen.

Yarn Bomb

Laat je inspireren voor je outfit, je muzikale input of je dansmoves door het thema van deze maand: Yarn Bomb. Een beetje zachtheid in deze hoekige wereld!

Warm Bad

Speeldata
donderdag 13 april 2023 om 20:00