Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Tweede editie Flamenco Gala - in Podium Mozaïek

9 juni is Podium Mozaïek hét podium voor flamenco dans- en zangtalent uit Nederland. Een avondvullend programma, vol passievolle flamenco choreografieën van aanstormende en reeds bewezen flamenco talenten van 7 tot 70 jaar. Begeleid door de beste flamenco muzikanten in het land, o.a. Arturo Ramon. Een gala voor jong en oud vol dans, zang én muziek. Laat je verrassen en meevoeren! Aanvang 18.00 uur

Tweede editie Flamenco Gala - in Podium Mozaïek

Data
zo 9 jun18:00 - 20:00
Locatie
Podium Mozaïek
Bos en Lommerweg 191
1055 DT Amsterdam
toon in Google Maps
Volg ons

Crema de crema flamenco muzikanten

De livemuziek wordt verzorgd door de bekende flamenco muzikanten Vicente Jose Santiago (gitaar), Arturo Ramon (gitaar), Erminia Fernandez Cordoba (zangeres), Yota Baron (zangeres), Violina Violist en Vangelis Chatzigiannis (zanger).

Het Amsterdams flamenco koor Tiri Tiri begeleidt onder leiding van Yota Baron een aantal choreografieën. Het koor is voortgekomen uit de zangschool die Baron in 2019 begon. Zij treden regelmatig op diverse podia en festivals op waaronder het Spanish Film Festival.

Meer dan 70 deelnemers van beginner tot professional

Dit jaar doen er ruim 70 leerlingen mee van flamenco scholen uit de steden Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Rotterdam en Utrecht. De deelnemers variëren in leeftijd (van 7-70 jaar) en niveau van beginners tot vergevorderden; het merendeel is gevorderd. Ook enkele professionele dansers/docenten maken deel uit van de performances. Het gala bestaat uit originele choreografieën waar ze het hele jaar aan gewerkt hebben.

Voorafgaand aan de liveshow, repeteren de leerlingen overdag volop met de muzikanten; een unieke kans voor het bevlogen aanstormend flamenco talent, dat hun passie graag deelt met het publiek.

Gastvrouw van het gala Yota Baron:

De initiator en gastvrouw van het gala Yota Baron - zelf professioneel flamenco zangeres en docent - wil hiermee deelnemers en publiek een onvergetelijke avond bieden.

“Als student heb ik de repetities met andere studenten en echte muzikanten altijd enorm gewaardeerd. Je hebt normaal gesproken niet de luxe om dit mee te maken. Dit gala is een unieke gelegenheid om deze gepassioneerde talenten een onvergetelijke ervaring te geven door hen een podium te bieden met professionele muzikanten én met andere studenten en docenten samen te werken.” -  Yota Baron- flamenco zangeres en initiator Flamenco Gala

Tweede editie Flamenco Gala - in Podium Mozaïek

Data
zo 9 jun18:00 - 20:00
Locatie
Podium Mozaïek
Bos en Lommerweg 191
1055 DT Amsterdam
toon in Google Maps
Volg ons