Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Tinlicker & Metropole Orkest (ADE)

Dit concert is helaas uitverkocht. De officiële aftrap van Amsterdam Dance Event (ADE) vindt voor het zevende jaar plaats in de Melkweg met een bijzondere samenwerking van het vooruitstrevende Metropole Orkest. Dit keer met elektronisch duo Tinlicker.

Tinlicker & Metropole Orkest (ADE)

Data
wo 18 okt18:30 - 18:30
Locatie
Melkweg
Lijnbaansgracht 234A
1017 PH Amsterdam
toon in Google Maps

Orkestrale remake

Hun kenmerkende mix van progressieve house, indietronica en melodieuze techno leent zich uitstekend voor een orkestrale remake. Onder leiding van dirigent Simon Dobson smelten de meeslepende elektronisch beats, vurig opzwepende arpeggio’s en akoestische live-instrumentatie samen. Het belooft het meest dansbare ADE openingsconcert tot nu toe te worden. Verwacht een gevarieerde setlist van Tinlicker's grootste hits, fan-favorieten en speciaal voor de gelegenheid gecomponeerde nieuwe muziek. 

Openingsconcert

Het openingsconcert in de Melkweg is de laatste jaren uitgegroeid tot een terugkerend en indrukwekkend onderdeel in de programmering van het Amsterdam Dance Event. Na eerdere succesvolle samenwerkingen met Henrik Schwarz, Jameszoo, Colin Benders, SOHN, Weval en Suzanne Ciani gaat het Metropole Orkest de uitdaging aan opnieuw een ander spectrum van de elektronische muziek te verkennen. De allereerste liveshow van Tinlicker ooit was tijdens ADE 2021 in de Melkweg. Sindsdien gingen ze de hele wereld over. Nu zijn ze terug voor een nieuw groot avontuur. 

Let op: dit evenement is uitverkocht.

Tinlicker & Metropole Orkest (ADE)

Data
wo 18 okt18:30 - 18:30
Locatie
Melkweg
Lijnbaansgracht 234A
1017 PH Amsterdam
toon in Google Maps