Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

The Kiki Kiki Ball

Save the date! Kom en vier de allereerste editie van The Kiki Kiki Ball georganiseerd door Deion Versace in Space for Dance Art als onderdeel van Pride Amsterdam. The Kiki Kiki Ball is speciaal georganiseerd door en voor jongeren, een plek voor creativiteit en zelfexpressie. Het is niet zomaar een feest, het is een veilige haven waar jongeren hun talenten kunnen ontdekken en laten stralen. Met diversiteit, originaliteit en de kracht van de jeugdige geest in het middelpunt, creeëren we een wereld waar alle stemmen gehoord worden.

The Kiki Kiki Ball

Data
ma 29 jul19:00 - 23:45
Locatie
Space for Dance Art
Rijnlandlaan 3
1062 MX Amsterdam
Volg ons

Jouw tijd om te schitteren is nu

Kom en sluit je aan bij ons en de juryleden bij Space for Dance Art, waar we je alles bieden van gezichtsuitdrukkingen tot vogue tot de catwalk, geleid en georganiseerd door de jeugd van ballroom. Natuurlijk zouden we dat niet kunnen doen zonder jouw inbreng. Neem je talent in eigen handen en loop zelf over het podium of ondersteun degenen die dat doen terwijl je een geweldige tijd hebt.

Mis deze kans niet om een avond vol adembenemende optredens te zien en te ontdekken wie door de jeugd zal worden gekroond per categorie! Het maakt niet wie en hoe oud je bent, we nodigen jou uit to walk that walk tijdens The Kiki Kiki Ball! Blijf je liever van het podium af? Be our guest! We hebben alle beste energieën van de stad nodig!

De line-up wordt binnenkort aangekondigd, alle bekende informatie op onze Instagram!

The Kiki Kiki Ball

Data
ma 29 jul19:00 - 23:45
Locatie
Space for Dance Art
Rijnlandlaan 3
1062 MX Amsterdam
Volg ons