Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

The Cult

Dit concert in Paradiso is helaas uitverkocht. The Cult is een Britse rockband, opgericht in 1983 in Bradford, Noord Engeland. De band wordt gevormd door zanger Ian Astbury en gitarist Billy Duffy, en brak halverwege jaren '80 door in Europa met hun kenmerkende eigen geluid, vol invloeden van post-punk en gothic. Dit is te horen op het veelgeprezen debuutalbum 'Dreamtime' uit 1984 en opvolger 'Love' uit 1985, en hits als 'She Sells Sanctuary' en 'Fire Woman'.

The Cult

Data
di 6 aug20:30 - 22:00
Locatie
Paradiso
Weteringschans 6-8
1017 SG Amsterdam
Toon in Google Maps
Contact

Under the Midnight Sun

In 1987 volgde de grote Amerikaanse doorbraak van The Cult met hun derde album 'Electric', waarop een meer hard rock-georiënteerd geluid te horen is. Na de afgelopen dertig jaar een aantal keer uit elkaar te zijn geweest en vervolgens weer bij elkaar te zijn gekomen, bracht de onvermoeibare band in 2022 langspeler 'Under the Midnight Sun' uit, het elfde studioalbum. N.B. De genoemde eindtijd is een indicatie.

Wachtlijst

Voor dit programma is een wachtlijst. Je kunt hier ook je gekochte tickets verkopen aan iemand op de wachtlijst. Wil je meer weten maak gebruik van de link meer info.

The Cult

Data
di 6 aug20:30 - 22:00
Locatie
Paradiso
Weteringschans 6-8
1017 SG Amsterdam
Toon in Google Maps
Contact