Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Terug
Concerten

Stillness in Concert

Luisteren naar de verstilling in de muziek. Met aandacht luisteren zonder dat het je moeite kost, in volledige ontspanning. Je gedachten vervliegen en maken plaats voor Stillness, ontroering. Het repertoire, composities gebaseerd op klassiek, minimal, jazz en tango, de klank van de gitaar en het vloeiende spel nemen je vanaf het eerste moment mee.

Stillness in Concert

Speeldata
zondag 2 april 2023 om 14:00

Kay Sleking (Nederland-Kenia)

combineert zijn uitmuntende techniek met diepgaande muzikaliteit en soul. Aangekomen op dit punt van zijn carrière strekt hij de grenzen op van zijn muzikale bagage en gebruikt dat voor solistisch spel, waarin hij invloeden gebruikt van klassiek, minimal, jazz en tango in zijn composities. Kay heeft op vele podia opgetreden, van Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Spanje, Finland, Amerika, Canada tot Argentinië. Tevens was hij jarenlang hoofdvakdocent en orkestleider aan Codarts (Rotterdams Conservatorium) en geeft hij workshops aan het Conservatorium van Amsterdam. Naast gitaar speelt hij contrabas en bandoneon.

Als musicus en beeldend kunstenaar reist hij tussen de verschillende manieren van uitdrukken. Tijdens dit concert kun je de combinatie van zijn muziek en beeldend werk meemaken, luisterend tussen de schilderijen in Studio Kay Sleking Art, gesitueerd in een monumentaal schoolgebouw in de Watergraafsmeer, Amsterdam.

Wil je komen luisteren, stuur dan een mail, app of bel zodat Kay weet wie er gaat komen. Er is namelijk een beperkt aantal plaatsen.

Wil je meer informatie en een indruk van het repertoire, ga dan naar de website.

Stillness in Concert

Speeldata
zondag 2 april 2023 om 14:00