Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Stef Bos - Bloudruk

Stef Bos is op 25 juni te zien op het toneel van Carré met zijn nieuwe voorstelling 'Bloudruk'. Een meeslepend theaterconcert waarin hij met zijn band zowel nieuw en oud werk speelt.

Stef Bos - Bloudruk

Data
di 25 jun20:00 - 22:00
Locatie
Koninklijk Theater Carré
Amstel 115-125
1018 EM Amsterdam
toon in Google Maps

Bloudruk

Stef Bos neemt je mee op een reis van waar hij naartoe gaat tot waar hij begon. Op zoek naar een bloudruk, zoekt hij samenhang in de chaos, verbinding in de verdeeldheid, stilte in de storm en het onverwachte in het voorspelbare: Zoekend naar de samenhang In de chaos Zoekend naar de verbinding In de verdeeldheid Zoekend naar de stilte In de storm Zoekend naar het onverwachte In het voorspelbare Zoekend naar een Bloudruk.

N.B. De genoemde eindtijd is een indicatie.

Biografie

In 1984 begon Bos met de theateropleiding in Antwerpen. Daar maakte hij de keus om zijn eerste keus cabaret los te laten en liedschrijven op te pakken. Na de theateropleiding speelde hij toneel en schreef songs voor anderen. Toch werd Stef overgehaald om zijn eigen songs te spelen. Zijn eerste single 'Is dit nu later', verscheen in 1990. Later gevolgd door de gelijknamige cd die in het kielzog van de hits ‘Papa’ en ‘Breek de Stilte’ een groot succes werd. Hierna volgden er nog velen. Door zijn theateropleiding was van in het begin ook voor hem duidelijk dat het theater de plek was waar zijn woorden en muziek konden thuiskomen. Rond elke cd die verscheen, werd een theatervoorstelling gebouwd waarmee hij minimaal een half jaar tot een jaar intenstief toerde door België en Nederland.

Stef Bos - Bloudruk

Data
di 25 jun20:00 - 22:00
Locatie
Koninklijk Theater Carré
Amstel 115-125
1018 EM Amsterdam
toon in Google Maps