Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

South African Road Trip - Roots!

Een unieke muzikale reis door Zuid-Afrika in Schouwburg Amstelveen. Veertien musici en dansers uit Kaapstad performen vol passie en energie én vertellen indringende en persoonlijke verhalen. Ze nemen het publiek mee naar hun oorsprong. Openhartige en hartverwarmende verhalen over het dagelijkse leven worden afgewisseld met verhalen over de geschiedenis van Zuid-Afrika. Wat kregen ze van huis uit mee over religie en tradities? Wat betekent de strijd voor vrijheid in Zuid-Afrika voor hen? Hoe kijken ze naar de toekomst? En welke verbindende rol speelt muziek in hun cultuur?

South African Road Trip - Roots!

Data
do 23 nov20:00 - 20:00
Locatie
Schouwburg Amstelveen
Stadsplein 100
1181 ZM Amstelveen
toon in Google Maps

Roots!

Na een reeks succesvolle voorstellingen op Londen West End komt South African Road Trip nu naar de Nederlandse theaters met hun gloednieuwe voorstelling Roots! Deze voorstelling zit boordevol muziek die recht uit het hart komt. Ga mee op een unieke en authentieke reis door Zuid-Afrika en wordt ondergedompeld in de rijke tradities van de prachtige Xhosa cultuur.

Opzwepende livemuziek

Traditionals, gespeeld op authentieke instrumenten, worden afgewisseld met bekende nummers zoals Miriam Makeba's Pata Pata, Fast Car van Tracey Chapman en Here Comes the Sun van The Beatles. Nummers die verrassend genoeg ook onderdeel zijn van onze roots. Roots! prikkelt de zintuigen met opzwepende livemuziek, een prachtig videodecor en ritmische Afrikaanse dans.

South African Road Trip - Roots!

Data
do 23 nov20:00 - 20:00
Locatie
Schouwburg Amstelveen
Stadsplein 100
1181 ZM Amstelveen
toon in Google Maps