Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Terug
Concerten

Sketch351 - Surfaces

Unieke concertervaring die de grenzen van de conventionele klassieke muziek wil verleggen. In "Surfaces" speelt Sketch351 in Splendor, met alternatieve ensceneringen en voeren ze zowel muziek uit die instrumenten traditioneel benadert als percussieve en performatieve muziek. Dit resulteert in een breed scala aan klanken en beelden.

Sketch351 - Surfaces

Speeldata
maandag 27 maart 2023 om 20:15
Locatie
Splendor Amsterdam
Nieuwe Uilenburgerstraat 116
1011 LX Amsterdam

Het verleggen van grenzen van de conventionele klassieke muziek

Sketch351 is een in Den Haag gevestigd ensemble dat is opgericht in 2020. Het kwintet spitst zich toe op het werken met de nieuwe generatie componisten en het ontwikkelen van interdisciplinaire samenwerkingen. In deze projecten onderzoeken en experimenteren ze met de mogelijkheden van de verschillende instrumenten.

De afgelopen twee jaar hebben ze opdrachten gegeven voor nieuwe composities voor de onconventionele bezetting; cello, fluit, percussie, piano en trombone. In dit concert wil het ensemble een selectie van deze werken graag met het publiek te delen.

Ze zullen een aantal van de in opdracht geschreven stukken combineren met drie opmerkelijke stukken uit het performatieve repertoire van Glass en Cage, die ze zelf gearrangeerd hebben.

Daniel Martins - trombone

Diederik Smulders- cello

Inês Lopes - piano

Ricardo Oliveira - percussie

Teresa Costa - fluit

Sketch351 - Surfaces

Speeldata
maandag 27 maart 2023 om 20:15
Locatie
Splendor Amsterdam
Nieuwe Uilenburgerstraat 116
1011 LX Amsterdam