Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Ruben Hein Leveller

Mens, dier, natuur, muziek. In de wereld van Ruben Hein ligt het allemaal niet zo ver uit elkaar. De zanger en pianist heeft de afgelopen jaren met succes zijn twee grote liefdes, natuur en muziek, steeds meer weten te verbinden.

Ruben Hein Leveller

Data
donderdag 9 november 2023 om 20:00

Jarenlang staat Ruben Hein al op het podium met zijn muziek, maar ook jarenlang is hij fanatiek natuurliefhebber. De afgelopen jaren heeft hij met succes zijn 2 grote liefdes, voor natuur en muziek, steeds meer weten te verbinden. Zo bracht hij in 2022 zijn album OCEANS uit, wat volledig geïnspireerd is op zijn reis naar Antarctica. Al zijn ervaringen, de ontmoetingen met wildlife, de gevoelens die hij ervoer en het overweldigende natuurgeweld verwerkte hij in dat album. 

Die wereld van Ruben is er een van ongekende verwondering. Maar ook een van twijfel. En dus gaat hij op zoek naar antwoorden bij Monarchvlinders, paddo’s en walvissen met stemrecht. Aan de hand van muziek, beelden en anekdotische verhalen probeert Ruben op zijn eigen humoristische en muzikale manier zijn gedachtenspinsels te ontrafelen en de wereld om ons heen te verklaren.

Website: Ruben Hein

Ruben Hein Leveller

Data
donderdag 9 november 2023 om 20:00