Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Roo Panes

Andrew (Roo) Panes vergaart faam door zijn deelname aan een Burberrycampagne, waar hij zowel als model als artiest in te zien is. De Britse singer-songwriter maakt fijne, ontspannen folk, waar altijd een positieve twist in zit en treedt op in Paradiso.

Roo Panes

Data
dinsdag 13 juni 2023 om 19:30
Locatie
Paradiso
Weteringschans 6-8
1017 SG Amsterdam
toon in Google Maps

Little Giant

Zelf omschrijft Panes zijn stijl als zachte, soulvolle folk die een soundtrack kan zijn voor perfecte zomeravonden. Het debuutalbum 'Little Giant' uit 2014 werd goed ontvangen met 'Tiger Striped Sky' als bekendste nummer. Onlangs bracht hij 'Letter To The Boy' en 'Arcadia' uit, waarbij hij zijn stem en zachtaardige harmonieën wederom prominente rollen laat vervullen.

Support: Harrison Storm

Harrison Storm is een Australische singer-songwriter die wel raad weet met een akoestische gitaar. Zijn kalmerende stem en gitaarspel maken dat hij wordt vergeleken met Ben Howard en Matt Corby. Na een tijdje als straatartiest in Melbourne op te treden, heeft hij genoeg geld om zelf een plaat op te nemen en vanaf dan gaat het snel. Ondertussen reist hij de wereld over en zijn er meerdere platen uit.

Roo Panes

Data
dinsdag 13 juni 2023 om 19:30
Locatie
Paradiso
Weteringschans 6-8
1017 SG Amsterdam
toon in Google Maps