Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Rising Stars: Júlia Pusker

In de serie Rising Stars presenteren de sterren van de toekomst zich met eigenzinnige programma’s. De Hongaarse violist Júlia Pusker laat haar warme hart en energieke gemoed spreken in muziek van Beethoven tot nu.

Rising Stars: Júlia Pusker

Data
wo 10 apr20:15 - 22:35
Locatie
Het Concertgebouw Amsterdam
Concertgebouwplein 10
1071 LN Amsterdam
toon in Google Maps

Júlia Pusker

Het muziekmagazine The Strad prees de Hongaarse violist Júlia Pusker om haar magische eenvoud. Ook werd ze een aristocraat op haar instrument genoemd. Pusker studeerde in Boedapest en Londen, en haar cv is indrukwekkend: ze kan grootheden als Jean-Yves Thibaudet en Gautier Capuçon tot haar partners op het podium rekenen. Uit haar programma dat ze vanavond in de Kleine Zaal brengt, spreekt een warm hart en energiek gemoed. Begeleid door Christia Hudziy speelt Rising Star Júlia Pusker muziek, reikend van Beethoven tot Eric Tanguys nieuwste creatie.

Hemelbestormers

Dit concert is onderdeel van Hemelbestormers. In Hemelbestormers ontvangen we dé nieuwe generatie aanstormende topmusici, elk met een unieke frisse blik op muziek. Met baanbrekende plannen blazen deze musici op eigen wijze nieuw leven in muziek van eeuwenoud tot hedendaags. Zo schuwen de Hemelbestormers niet om nieuwe wegen in te slaan en verrassende concerten te presenteren. Dit zijn de concerten waarvan je later kunt zeggen, ik was erbij!

Rising Stars

In de serie Rising Stars presenteren de sterren van de toekomst zich met eigenzinnig samengesteld repertoire. De musici, geselecteerd door de belangrijkste Europese zalen, doen tijdens hun tournee de meest prestigieuze podia aan, waaronder de Kleine Zaal. Geen avond is hetzelfde, ieder droomprogramma klinkt anders. Daarbij verrast iedere Rising Star met een kersvers stuk.

Rising Stars: Júlia Pusker

Data
wo 10 apr20:15 - 22:35
Locatie
Het Concertgebouw Amsterdam
Concertgebouwplein 10
1071 LN Amsterdam
toon in Google Maps