Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Rising Stars: Axelle Fanyo & Kunal Lahiry

In de serie Rising Stars presenteren de sterren van de toekomst zich met eigenzinnige programma’s. Sopraan Axelle Fanyo vertelt verhalen en laat de muziek kiezen van de avond: Copland of Caplet, Poulenc of een Amerikaanse volksmelodie?

Rising Stars: Axelle Fanyo & Kunal Lahiry

Data
wo 6 mrt20:15 - 22:35
Locatie
Het Concertgebouw Amsterdam
Concertgebouwplein 10
1071 LN Amsterdam
toon in Google Maps

Axelle Fanyo

‘Axelle Fanyo speelt niet alleen een personage, ze vertelt het verhaal ervan. Ze koestert duidelijk het plezier van het vertellen van verhalen die haar lied een andere dimensie geven’, meldt Forum Opéra. Fanyo studeerde muziekwetenschap, speelde viool, maar koos toch voor een carrière als sopraan. Met haar stem verovert deze hemelbestormer het operapodium, zingt ze jazz en cabaretrepertoire en verdiept ze zich in het lied. In haar recital met pianist Kunal Lahiry laat Axelle Fanyo u - aan de hand van applaus - kiezen: Copland of Caplet, Poulenc of Amerikaanse volksmelodie��n?

Rising Stars

In de serie Rising Stars presenteren de sterren van de toekomst zich met eigenzinnig samengesteld repertoire. De musici, geselecteerd door de belangrijkste Europese zalen, doen tijdens hun sterrentournee de meest prestigieuze podia aan, waaronder de Kleine Zaal. Geen avond is hetzelfde, ieder droomprogramma klinkt anders. Daarbij verrast iedere Rising Star met een kersvers stuk.

Hemelbestormers

Dit concert is onderdeel van Hemelbestormers. In Hemelbestormers ontvangen we dé nieuwe generatie aanstormende topmusici, elk met een unieke frisse blik op muziek. Met baanbrekende plannen blazen deze musici op eigen wijze nieuw leven in muziek van eeuwenoud tot hedendaags. Zo schuwen de Hemelbestormers niet om nieuwe wegen in te slaan en verrassende concerten te presenteren. Dit zijn de concerten waarvan je later kunt zeggen, ik was erbij!

Rising Stars: Axelle Fanyo & Kunal Lahiry

Data
wo 6 mrt20:15 - 22:35
Locatie
Het Concertgebouw Amsterdam
Concertgebouwplein 10
1071 LN Amsterdam
toon in Google Maps