Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Polaris - Melkweg

De Australische metalcore-groep Polaris komt naar Melkweg!

Polaris - Melkweg

Data
za 9 mrt18:00 - 20:00
Locatie
Melkweg
Lijnbaansgracht 234A
1017 PH Amsterdam
toon in Google Maps
Contact

Bombastisch geluid

Polaris staat bekend om hun bombastische geluid, dat geworteld is in progressieve metal, postrock en beïnvloed wordt door elektronische elementen. Met hun laatste album, 'Fatalism', duikt het vijftal uit Sydney in het gevoel van angst, wanhoop en dystopie waarmee de wereld de afgelopen jaren is geconfronteerd. Een gevoel dat voor de band werd versterkt toen ze gitarist Ryan Siew verloren. Deze reflectie maakt de muziek van de band zwaarder en onheilspellender dan ooit tevoren, terwijl de kenmerkende mix van melodieuze metalcore, weelderige postrock en elektronische geluiden altijd hoorbaar blijft.

Supperacts

Melkweg zal op zijn grondvesten schudden met maar liefst 3 supportacts: Silent Planet, Thornhill en het Japanse Paledusk!

Silent Planet brengt betoverende hooks doordrenkt met een mix van hardcore, post-rock en metal.

Thornhill verraste met hun eerste album met verpletterende riffs en atmosferische metalcore. In hun nieuwe werk verkennen ze ook de alternatieve en rockwerelden.

En tot slot hebben we het genoegen om Paledusk uit Japan te verwelkomen, die met hun intense mix van metalcore, industrial, nu-metal en EDM al indruk maakten op Jera on Air.

Polaris - Melkweg

Data
za 9 mrt18:00 - 20:00
Locatie
Melkweg
Lijnbaansgracht 234A
1017 PH Amsterdam
toon in Google Maps
Contact