Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Phase returns to the Cave

De Britse post-punk revivalgroep Phase zal op 20 oktober het podium van de Cave betreden. Als speciale gasten zullen Mummy's a Tree en Humans Screaming like Goats zich bij hen voegen. Wil je dit niet missen kom naar de Cave, Prinsengracht 472 in Amsterdam.

Phase returns to the Cave

Data
vr 20 okt19:00 - 23:00
Locatie
The Cave
Prinsengracht 472
1017 KG Amsterdam
Volg ons

Een post-punk revivalband

Phase is de Britse post-punk revivalband die in 2008 op het toneel verscheen met hun digitale single "Perdition" als onderdeel van Microsoft's "Playlist Seven" -campagne voor de lancering van Windows 7. Dit markeerde het begin van hun muzikale reis, die leidde tot de release van twee volledige albums, "In Consequence" en "The Wait".

Momenteel is de band actief bezig met het maken van hun derde album, terwijl ze onlangs ook hun nieuwste EP getiteld 'Floral Effect' uitbrengen, die de aandacht heeft getrokken op BBC-muziek.

Hun impact strekte zich uit tot buiten de nationale grenzen, met Billboard-erkenning waaronder een plek op #42 op de 'Uncharted'-hitlijst en een landing op #12 in de 'Fastest Rising Act'-hitlijst.

Door podia te delen met bekende artiesten als Anneke van Giersbergen, Danny Cavanagh, Sivert Hoyem (ex-Mardugada), Jeff Martin (The Tea Party), The Twilight Sad, Antimatter en meer, is de evoluerende stijl van Phase beïnvloed door deze samenwerkingen. Hun muziek omvat meerdere genres, waaronder alternatieve rock, psychedelische rock, alternatieve metal, progressieve punk, post-punk, gothrock, post-grunge, spacerock en electrorock.

Phase returns to the Cave

Data
vr 20 okt19:00 - 23:00
Locatie
The Cave
Prinsengracht 472
1017 KG Amsterdam
Volg ons