Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Panchiko

LET OP: Dit is het verplaatste programma van Paradiso naar Tolhuistuin. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Er zijn nu extra tickets voor de mysterieuze cultband in verkoop gegaan. De band Panchiko is gehuld in mysterie en draagt een mooi verhaal mee. In 2016 plaatste een gebruiker een foto op 4chan van een demo-cd die ze hadden ontdekt in een tweedehandswinkel in Nottingham: getiteld D>E>A>T>H>M>E> T>A>L, naar verluidt uitgebracht in 2000.

Panchiko

Data
ma 9 okt22:00 - 22:00
Locatie
Tolhuistuin
IJpromenade 2
1031 KT Amsterdam
toon in Google Maps

Een in mysterie gehulde band terug op het podium

De luisteraar uploadde de geripte audio op verschillende sites, waardoor het begon te circuleren op webfora. Een groep fans kwam samen om het oorsprongsverhaal van de mysterieuze schijf op te lossen, totdat uiteindelijk een lang ter ziele gegane, lokale band uit Nottingham die zichzelf Panchiko noemde, ontdekte dat hun album (waarvan maar 30 exemplaren bestonden) decennia later viral was gegaan op internet.

Op veler verzoek kwam Panchiko weer bij elkaar op tournee door de muziek van D>E>A>T>H>M>E>T>A>L voor uitverkochte zalen in de VS en het VK in 2022 en brengt zelfs een nieuwe LP op de planken,'Failed At Math(s)'.

Panchiko

Data
ma 9 okt22:00 - 22:00
Locatie
Tolhuistuin
IJpromenade 2
1031 KT Amsterdam
toon in Google Maps