Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Our Planet Live in Concert

Stap in de wondere wereld van Our Planet Live in Concert. Geniet van een muzikale reis die je meeneemt naar de meest afgelegen en ongerepte plekken van de aarde en je laat kennismaken met de meest buitengewone dieren en landschappen die onze planeet te bieden heeft. Ontdek de adembenemende synergie tussen muziek en het leven op onze planeet in Het Koninklijk Concertgebouw!

Our Planet Live in Concert

Data
di 31 okt20:00 - 23:00
wo 1 nov20:00 - 23:00
Meer data
Locatie
Het Concertgebouw Amsterdam
Concertgebouwplein 10
1071 LN Amsterdam
toon in Google Maps

Our Planet

Meer dan veertig orkestleden van het Noordpool Orkest zullen het podium betreden om de mooiste beelden van de natuurdocumentaire Our Planet, gemaakt door Netflix in samenwerking met WWF én de winnaar van twee Emmy Awards, nog meeslepender te maken. Terwijl je geniet van de prachtige beelden, wordt de ervaring nog intenser door de live-uitvoering van de partituur van componist Steven Prince. En wie kan ons beter begeleiden op deze reis dan niemand minder dan David Attenborough? Deze legendarische en inspirerende verteller laat ons de verhalen achter de beelden ontdekken en vertelt ons alle feiten over de prachtige dieren en landschappen die we zullen zien. Het samenspel tussen de filmbeelden, de livemuziek en de stem van Attenborough is adembenemend en neemt je mee op een emotionele reis vol verwondering en bewondering voor onze planeet.

Noordpool Orkest

Het Noordpool Orkest bestaat al meer dan 10 jaar volledig uit professionele musici en speelde met solisten als Douwe-Bob, Waylon, Ellen ten Damme en Bert Visscher. Zij stonden op de mainstage van Pinkpop en openden het North Sea Jazz Festival. Ze hebben de meesterwerken van grote componisten als Hans Zimmer en John Williams voor volle theaterzalen uitgevoerd met de filmconcerten van Harry Potter and the Philosopher’s Stone™ in Concert, The Godfather Live in Concert, Gladiator Live in Concert, Home Alone in Concert en Love Actually in Concert.

Data en tijden

dinsdag 31 oktober20:00 - 23:00

Our Planet Live in Concert

Data
di 31 okt20:00 - 23:00
wo 1 nov20:00 - 23:00
Meer data
Locatie
Het Concertgebouw Amsterdam
Concertgebouwplein 10
1071 LN Amsterdam
toon in Google Maps