Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Otion & All These Voices

In het hart van Amsterdam, een stad vol geschiedenis en culturele rijkdom, wordt een bijzondere mijlpaal gevierd: de 10e editie van Otion & All These Voices. Master Of Sceneries Otion, een veelzijdige Amsterdamse kunstenaar, nodigt je uit voor een avond in Felix Meritis die al je zintuigen prikkelt en vooral je hart raakt. Let op: de opgegeven eindtijd is een indicatie.

Otion & All These Voices

Data
vr 27 sep19:00 - 20:30
Locatie
Felix Meritis
Keizersgracht 324
1016 EZ Amsterdam
Toon in Google Maps

Eerbetoon aan de mondiale gemeenschap

In een tijd waarin het gemeenschapsgevoel vaak naar de achtergrond verdwijnt, creëert Otion een feest waarbij het publiek niet alleen toeschouwer maar ook deelnemer is. Diep luisteren, samen ademen, bewegen en stiltes delen worden de kern van een avond die aanvoelt als een warme omhelzing. Dit evenement is meer dan een avondvullend programma; het is een eerbetoon van een kunstenaar aan de mondiale gemeenschap. All These Voices onderstreept de waarde van kunst en culturele diversiteit en viert de elementen die onze wereld tot een unieke plek maken.

Duik in een avond waar de magie van de podiumkunsten en de gemeenschapszin tot leven komen. Laat je meeslepen door de diverse stemmen die samenkomen om te inspireren, verbinden en vieren.

OTION

Otion, genomineerd voor Theo d'Or (2024), is een veelzijdig kunstenaar met een passie voor theater, dans, choreografie, componeren, songwriting en optreden. Door de spirituele traditie van zijn Afro-Surinaamse afkomst te onderzoeken, ontwikkelde Otion een diepe waardering voor de metafysische aspecten van zijn kunstvorm.

Als interdisciplinair kunstenaar is het zijn missie om ruimtes, rituelen en ceremonies voor de hedendaagse stedelijke omgeving te bedenken waar anderen kunnen worden geraakt door de kracht van geluid en zich opnieuw kunnen verbinden met zichzelf. Zijn werk reflecteert op de menselijke ervaring door water, waterlichamen, watertoestanden en waterbewegingen als inspiratiebron te gebruiken, waardoor 'OTION' (uitgesproken als oceaan) een verwijzing is naar het element dat ons allemaal verbindt.

Wil je dit programma bijwonen, maar beschik je niet over de middelen om een ticket te betalen? Stuur een mail naar info@felixmeritis.nl, dan komen we er samen uit.

Otion & All These Voices

Data
vr 27 sep19:00 - 20:30
Locatie
Felix Meritis
Keizersgracht 324
1016 EZ Amsterdam
Toon in Google Maps